SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GİDİŞAT İYİ DEĞİL!

GİDİŞAT İYİ DEĞİL!
Bu haber 25 Haziran 2020 - 17:26 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Son günlerde vatandaşların yasaklara ve tedbirlere uymadıkları için Koronavirüs vakaları her geçen gün artmaya devam ediyor.

Şu günlerde dünyada olduğu gibi ülkemizde acaba 2. dalga mı geliyor. 2. Dalganın daha şiddetli olacağı bilim adamlarınca söylenirken, Zonguldak’ta da her geçen gün Koronavirüs vakalarında artışlar başladı.

Özellikle gençlerde “bizlere bir şey olmaz” duyarsızlığından dolayı mesafe, maske kurallarını ihlal etmeleri caddelerde maskesiz dolaşmaları kafe ve çay ocaklarındaki mesafe kurallarına uymamaları Koronavirüse davetiye çıkarıyor.

Şunu vatandaşlar bilmiyor; olası bir ikinci dalga gelirse, gelecek şiddetli de olacağa benziyor. Allah korusun hastanelerimiz, sağlıkçılarımız ilk vakalardaki kadar dirençli olamayabilirler, sağlıkçıların da bir insan olduğunu, aileleri olduğunu unutmayalım. Yarın çok geç olmadan kurallara uyalım, maskesiz sokaklara çıkmayalım.

İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Bir pozitif vaka bir anda 15-20 kişiye etki edebiliyor, ikinci bir vakanın Eylül, Ekim aylarında şiddetli olabilir.

Lütfen kurallara uyalım, sıcaklara güvenmeyelim, sıcaklar artınca virüs etkisini kaybeder fikrinden vazgeçelim.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER