SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

FİKRİ ASIM DERNEĞİ’NDEN KARAYILMAZ’A ZİYARET

FİKRİ ASIM DERNEĞİ’NDEN KARAYILMAZ’A ZİYARET
Bu haber 30 Haziran 2020 - 17:01 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

Zonguldak Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Sinan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak il Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz’ı ziyaret ederek, “hayırlı olsun” temennisinde bulundular.

Ziyaretle ilgili düşüncelerini dile getiren Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Sinan Toprak şunları ifade etti.

“Zonguldak il Özel idare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz Müdürümüzü makamında ziyaret ettik. Yeni görevinde çalışmalarında başarılar diledik. Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği’ni kendisine anlattık. Derneğimizi takip ettiğini bilgisi olduğunu bizlere söyledi. Zonguldak’ta yapmış olduğumuz çalışmalar ile kendisine bilgiler aktardık. Tarihe yön veren insanlar dergisini kendisine takdim ettik daha önceden yapmış olduğumuz çalışmalar ile alakalı Benim Anayasam kitapçığını ve referandum ile alakalı yapmış olduğumuz çalışmaları ve 15 Temmuz’da yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilgili kendisine bilgiler aktardık. Usta gazeteci Süleyman Özışık şehrimizde davet ettiğimiz usta gazeteci Süleyman Özışık 15 Temmuz hain darbe girişimini halkımıza daha iyi anlatabilmesi için ve bilgilendirmesi için Genel Maden İş Sendikası‘nda konferans verdiğini referandumda şehrimize 10.000 adet broşür dağıttığımızı ve bu tip çalışmaları kendisine aktardık bu yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilgili kendisinin de çok mutlu olduğunu bizlere teşekkür ettiğini, üzerimize düşen bir görev varsa yapmamız gereken bir iş varsa bizlere yardımcı olacağını ve bizlere göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı kendilerine teşekkür ettik görevinde çalışmalarında başarılar diledik” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER