SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GÜVEN TAZELEDİLER

GÜVEN TAZELEDİLER
Bu haber 02 Temmuz 2020 - 18:48 'de eklendi ve 160 views kez görüntülendi.

Sağlık Bakanlığı tarafından, Zonguldak’taki sağlık alanında başarılı çalışmalara imza atan il sağlık Müdürü ve hastane yöneticilerinin görev sürelerini uzattı.

Buna göre; Zonguldak il Sağlık Müdürü Op. Dr. Ertuğrul Güner ile Atatürk Devlet Hastanesi’nin başarılı Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun güven tazelerken, Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Abdullah Bircan’ın yerine ise aynı hastaneden Dr. Murat Altıntaş Başhekim olarak atandı.

Alınan bilgilere göre; Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mustafa Karadeniz ile Hastane müdürleri görevlerinde kaldılar.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Başhekim muavini kadrosu düşürülünce Başhekim muavini Tahsin Yüksel’in Başhekim muavini olarak Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’ne atandı.

Atatürk Devlet Hastanesi’nde Başhekim muavini olarak görev yapan Dr. Seçkin Özdemir ise İstanbul’a gideceği, yerine ise Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi’nden Mehmet Genç’in getirildiği öğrenilirken, Atatürk Devlet Hastanesi Müdür muavini Bekir Tozkoporan’nın da Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi müdürü olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER