SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DR. NİHAT ARKAT İLKÖĞRETİMDEN BİR BAŞARI DAHA

DR. NİHAT ARKAT İLKÖĞRETİMDEN BİR BAŞARI DAHA
Bu haber 07 Temmuz 2020 - 16:06 'de eklendi ve 254 views kez görüntülendi.

“Korona ile karşı karşıya” çocuk tasarım yarışması Mayıs ayı boyunca Hollanda ve Türkiye’den çocukların katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye’nin birçok ilinden katılım sağlanmış olup Adana, Adapazarı, Ankara, Aydın, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, İzmit, Kayseri, Zonguldak, Manisa, Mersin, Sinop, Yalova’dan 201 adet fikir gönderildi.

Gönderilen fikirlerin bir tanesi de Zonguldak Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu 2/C sınıf öğrencisi Kuzey Aras Atalay’a ait bir projeydi.

Covit 19 salgını süreci içinde Bilim Sanat Merkezi’nin yönlendirmesiyle proje üreten öğrencimiz Anne, Babası ve Bilim Sanat Merkezi desteği ile yarışmaya katılmış ve sonuç olarak Türkiye’de seçilen 3 projeden biri olmuştur.

Öğrencinin sınıf öğretmeni Sinem Akkaya ile destek eğitimi yapmıştır. Pandemi sürecinde 27 Mart-19 Haziran tarihleri arasında her gün 3 ders Online ders çalışması yaptı. Okulda da derslerinde başarılı olan Kuzey Aras Atalay’a bundan sonraki süreçte de daha çok proje ve başarı bekliyoruz. Bu öğrencinin yetişmesinde emeği geçen başta öğretmeni ile Anne ve Babasına teşekkür ediyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER