09:57 - SIZMA ZEYTİNYAĞI’NDA KAMPANYA
17:01 - KİRLİ ÇAMAŞIRLAR TEMİZLENİR Mİ?
14:03 - GÖREV YAPTIĞI HER İLDE GÖNÜLLERE TAHT KURUYOR
10:35 - TRAFİK GÜVENLİĞİ BİLİNCİ OLUŞTURULUYOR
10:27 - DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK
10:21 - KIŞ LASTİĞİ DENETİMLERİ SÜRÜYOR
17:54 - CHP heyetinden ZTSO’ya ziyaret
16:53 - KOZLU MADEN PARK, MADENCİLER GÜNÜ’NDE AÇILDI
14:59 - CHPLİ ERDEM’DEN GMİS’E MADENCİLER GÜNÜ ZİYARETİ
10:19 - GMİS ,MADENCİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
10:16 - ALAN: 130 BİN TON ASFALT DÖKTÜK
“Korona ile karşı karşıya” çocuk tasarım yarışması Mayıs ayı boyunca Hollanda ve Türkiye’den çocukların katılımı ile gerçekleştirildi.
Türkiye’nin birçok ilinden katılım sağlanmış olup Adana, Adapazarı, Ankara, Aydın, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, İzmit, Kayseri, Zonguldak, Manisa, Mersin, Sinop, Yalova’dan 201 adet fikir gönderildi.
Gönderilen fikirlerin bir tanesi de Zonguldak Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu 2/C sınıf öğrencisi Kuzey Aras Atalay’a ait bir projeydi.
Covit 19 salgını süreci içinde Bilim Sanat Merkezi’nin yönlendirmesiyle proje üreten öğrencimiz Anne, Babası ve Bilim Sanat Merkezi desteği ile yarışmaya katılmış ve sonuç olarak Türkiye’de seçilen 3 projeden biri olmuştur.
Öğrencinin sınıf öğretmeni Sinem Akkaya ile destek eğitimi yapmıştır. Pandemi sürecinde 27 Mart-19 Haziran tarihleri arasında her gün 3 ders Online ders çalışması yaptı. Okulda da derslerinde başarılı olan Kuzey Aras Atalay’a bundan sonraki süreçte de daha çok proje ve başarı bekliyoruz. Bu öğrencinin yetişmesinde emeği geçen başta öğretmeni ile Anne ve Babasına teşekkür ediyoruz.