SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

NELER OLUYOR?

NELER OLUYOR?
Bu haber 07 Temmuz 2020 - 16:01 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Zonguldak merkeze bağlı İncivez Mahallesi Üniversite Caddesi ve Çaybaşı sokaklarda her akşam istenmeyen olaylar oluyor.

Her akşam ticarethanelerin sokağı olan Çaybaşı sokakta vatandaşlar ve öğrenciler Koronavirüs salgını kurallarına uyulmadığı, mesafe ve maske kurallarına uyulmadığı, bazı büfelerde saatlerin geç olmasına rağmen alkollü satışların yapıldığı, bazı büfelerin ne hikmetse bu alkollü satışlarda saatin geç olmasına rağmen, birileri tarafından korunduğu, Üniversite Caddesi üzerinde bulunan oturma alanlarında geç saatlere kadar alkol alındığı ve vatandaşların rahatsız edildiği, Üniversite Caddesinde bazı görevli Polis araçlarındaki polislerin olaylara müdahale etmedikleri, polislerin araçlardan inmeyip, araçlarda oturdukları iddia ediliyor.

Birçok aile Çaybaşı Sokak ve Üniversite Caddesi’nin birçok konularda denetlenmesini, bazı mekanların ve büfelerin koruma altından çıkartılmalarını istiyorlar.

İncivez Mahalle Muhtarı Hüseyin Cevher, İncivez’de üniversite ve Çaybaşı Sokak’taki bazı büfelerin gece geç saatlere kadar alkol sattıkları, kendine ait WhatsApp grubundan defalarca Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulunmasına rağmen, ne hikmetse bir çözüm bulunamadığı, bunlarla ilgili muhtar Cevher bir dosya hazırlayıp, Zonguldak valiliğine verdiğini söyledi.

Vatandaş “önce huzur” diyor. Yarın çok geç olabilir mi?

KOZLU SAHİLİ AKŞAMCILARIN YERİ Mİ?

Kozlu deniz sahili hem deniz, hem kumsal pislik yuvasına dönmüş. Geçen hafta yetkililerle, Kozlu Belediyesi’ni uyarmıştık. Ne Belediye, ne diğer yetkililer kıllarını bile kıpırdatmadı.

Geceleri akşamcılar, Kozlu sahilinde içki alemleri, davul zurna eşliğinde alemler gırla giderken, içki şişeleri ve yiyip içtiklerinin pislikleri kumsallara bırakılması, içki şişeleri kırılarak sahilde bırakılması, denize gelen insanları çileden çıkarırken, ne hikmetse Kozlu Belediyesi’nden ne bir ses, ne de bir seda var.

Çöp kovaları neden kumsalın belirli yerlerine konmuyor? Gece geç saatlerde alemciler kumsalda gerek araçlarının teyplerinin seslerini sonuna kadar açarak, gerekse davul zurna eşliğinde insanları rahatsız etmeleri Kozlu Güney Mahallesi’nde oturan vatandaşları rahatsız ediyorlar, yetkililere duyurulur.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER