SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TRAFİK FELÇ!

TRAFİK FELÇ!
Bu haber 08 Temmuz 2020 - 17:47 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Zonguldak kent içi trafiği, başta Gazipaşa Caddesi, Soğuksu, Uzun Mehmet caddeleri araçlara yeterli gelmediği gibi bir de araçların sorumsuzca, uygunsuz bir şekilde park etmeleri yaya ve araç trafiğini adeta felç ediyor.

Kent merkezindeki birçok araç ücretli otopark yerine Soğuksu köprü üstü, Gazipaşa ve Uzun Mehmet caddelerinde bazı araç sürücülerinin sorumsuzca yaptıkları parklar zaten sorunlu olan kent içi trafiğini daha da sorunlu hale getiriyor.

Bugün Zonguldak Belediyesi’nin itfaiye biriminde çalışan bir itfaiye eri İncivez’de görev başında kalp krizi geçirmiş, ambulans ve itfaiyenin öncü aracının da sirenlerini çalmalarına rağmen, Atatürk Devlet Hastanesi’ne getirilirken, o saatte felç olan kent içi trafiğini açmak için ambulans çok zorlandı.

Kent içinde araçlarını sağlı, sollu uygunsuz bir şekilde park eden sorumsuz araç sürücülerine kim dur diyecek?

Zonguldak kent merkezinin ana arterleri olan Gazipaşa Caddesi, Uzun Mehmet caddesi ve Soğuksu bölgesinde uygunsuz araç parklarına neden müdahale edilmiyor.

Yetkililerin dikkatine sunuyoruz!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER