SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DE NELER OLUYOR?

CHP’DE NELER OLUYOR?
Bu haber 10 Temmuz 2020 - 17:30 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Son günlerde CHP’de, özellikle de CHP’li Zonguldak Belediye meclis üyeleri arasında bazı huzursuzluklar gündeme damgasını vuruyor.

Bir bakıyorsun bir açık oturumda CHP’nin Belediye Başkan adayına 31 Mart yerel seçimlerinde rakip bir partinin başkan adayına, CHP’li meclis üyesi bir kişinin seçim kampanyası için “belirli bir miktar katkıda bulundu” iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Kendi içlerinde “acaba kim?” tartışması daha bitmeden şimdi de, ikinci bir bomba ellerinde patladı.

2-3 günden beri Belediye meclis üyelerinin kendi aralarında WhatsApp grubundan veya birkaç gazeteciye maddi destek sağlamak için meclisi üyeleri arasında yazışmalar başlamış ama sonuç kendi aralarından biri veya birileri tarafından yapılacak bu yardım dışarı sızdırılınca kızılca kıyamet koptu.

Kamuoyuna yapılan bu servis, hem meclis üyelerini zora soktu, hem de yardım yapılacak gazeteci veya gazetecileri zan altında bıraktı.

Kamuoyu şimdi ne düşünecek?

Bu maddi destek ihtiyaç yardımımı, yoksa başka amaçla yapılan destek mi?

Gel de ayıkla pirincin taşını Sayın meclis üyeleri.

Şimdi CHP il yönetim kurulu ne yapıyor?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER