SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAKSPOR ÜZERİNDEN OYUNLAR MI OYNANIYOR!

ZONGULDAKSPOR ÜZERİNDEN OYUNLAR MI OYNANIYOR!
Bu haber 10 Temmuz 2020 - 17:28 'de eklendi ve 154 views kez görüntülendi.

Son günlerde Zonguldak Kömürspor üzerinden çirkin oyunlar mı oynanıyor.

Son 15 gündür “Zonguldak Kömürspor satıldı, satılıyor”. “Katarlılar Zonguldak’a geldi, pazarlıklar yapıldı, anlaşıldı, vaz geçildi, para çok geldi, gitti” diye kamuoyunda bunlar konuşuluyor.

Ama bir Allah’ın kulu çıkıp da bir şeyler söylemiyor.

Ne kulüp başkanı, ne Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı, ne de yönetim kurulundan bir kişi hiçbir açıklama yapmıyor.

Sorulduğunda da “kimsenin bir şeyler bildiği yok” diyorlar.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak şimdi yetkililere soruyoruz;

1-Bu İstanbul’dan gelen kişilerle kimler görüştü, ne konuşuldu.

2-Gelen ekipler Katarlı olmayıp, kimler Katarlı olarak bunları lanse etti. Ekibin bir kısmı Devrekli, bir kısmı İstanbullu değil mi?

3-Bu iki kez yapılan görüşmelerde başkanlar ve yönetimden neden kimse yoktu. Bu başkan ve yönetimdeki insanlar ne iş yaparlar. Bunlar orada bostan korkuluğu vazifesi mi yapıyorlar?

4-Bu yöneticiler kulübe para vermiyorlar mı? Bu takımı buralara getiren onlar değil mi? Pazarlıkları kimler yapıyor ve neyin pazarlığı yapılıyor?

5-Yapılan pazarlıkların içeriği konusunda neden kimse kamuoyuna açıklama yapmıyor, paylaşmıyor?

6-Kamuoyunda konuşulan rakam 13 milyon gibi bir para artı kulübün borcu gibi bir rakamlar konuşuldu mu?

7-Gelen sözde Katarlılar neden başkan ve yöneticilerin haricinde bazı insanlarla görüşürken, başkan ve yöneticiler ile Sayın Valimiz önderliğinde ve Belediye Başkanı ile görüşülmüyor?

8-Gelen ekibin takımı acaba para vermeden, birilerine birkaç kuruş verip ele nasıl geçiririzin hesaplarını mı yapıyorlar?

9-Gelen ekip Düzce’den bir Basket takımı aldı mı?

10-Hey başkan ve yöneticiler uyumayın. Bu şehir size bu kulübü yönetmek için yetki verdi, “uyuyasınız, susasınız” diye sizleri oraya seçmedi.

11-Lig bitti, yeni sezon başlayacak para yok. Giden futbolculara borç çok. Yeni bir kadro nasıl kurulacak. Yeni yönetimi kimler oluşturacak? Susmayın birileri çıksın tüm gerçekleri, gelen Katarlı beylerle konuşulanları, yapılan pazarlıkların tüm gerçeklerini açıklasın.

12-Kamuoyunun ve Zonguldak Kömürspor taraftarlarının sabrı kalmadı. Zonguldak Kömürspor birilerinin değil, Zonguldak halkının ve şehrin takımıdır.

13-Hey Zonguldak Kömürspor’u alacak olan kişiler Katarlı Beyler, Devrekli iş insanı; gelin kulübün tüm borçlarını ödeyin, iyi bir yönetim yapın tüm yapılanları halka açıklayın alın kulübü.

Gizli kapılar ardında gizli pazarlıklardan vazgeçin. Sizler takımı değil,  Zonguldak’ta bazı mülklerine talip oldunuz.

14-Yönetim uyuma takıma sahip çık. Sizleri oraya neden seçtiler? Paranızı, mesainizi harcayacaksınız söz hakkı olmayacak mı? Yok öyle bir dünya.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER