SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“OTOZON” İÇİN YER KEŞFİ YAPILDI

“OTOZON” İÇİN YER KEŞFİ YAPILDI
Bu haber 15 Temmuz 2020 - 13:51 'de eklendi ve 125 views kez görüntülendi.

Zonguldak merkeze bağlı Çınartepe Mahallesi 69 ambarları bölgesine kurulması düşünülen Oto Galericileri Sitesi(OTOZON) için yer keşfi yapıldığı öğrenildi.

Bilindiği gibi, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Çınartepe Mahallesi 69 Ambarları mevkiinde yapılan şehirdeki oto galericileri için hazırlanan “OTOZON” projesi iptal edilmiş, yerine mobilyacılar getirilmek istenmiş ancak, Zonguldak Oto Galericileri Derneği tarafından projedeki değişikliğin kendilerini mağdur ettiğini belirterek, Zonguldak İdare Mahkemesi’ne itiraz davası açmıştı.

Zonguldak Oto Galericileri Derneği Başkanı Mustafa Özcan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,  

“Oto galericileri sitesini yapmış olduğumuz itirazın, bilirkişi heyeti ve mahkeme yerinde inceleme yaparak davayı sonuçlandıracaklardır. Bu istikamette bilirkişi raporlarını beklemek durumundayız. Sonucu Allah’ın izniyle hayırlı olacaktır” diyerek, “Oto galericiler sitesi olarak belirlenmiş olan arazinin sonradan Mobilyacılar Sitesi olarak değiştirilmesine ilişkin Zonguldak Belediyesi kararına karşı açılmış davada keşif yapıldı” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER