SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MHP’DE KONGRE TARİHLERİ BELLİ OLDU

MHP’DE KONGRE TARİHLERİ BELLİ OLDU
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 16:53 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Zonguldak il ve ilçe kongre tarihleri açıklandı. İl Başkanı Varol Demirköse kongrelerle ilgili yaptığı açıklamada, Merkez ilçe kongresi 5 Eylül’de yapılacak.

Kongrelerin divan başkanlığını MHP MYK üyesi murat Kotra’nın yapacağını belirten Demirköse kongrelerle ilgili şu bilgileri verdi.  

MERKEZ İLÇE 5 EYLÜL’DE

“Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongrelerimiz 2020 Eylül ayı içerisinde yapılacaktır.

Bütün Kongrelerimizde Divan Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Murat Kotra yapacaktır.

İlçe Kongrelerimizin tarihleri:

Merkez İlçe05 Eylül 2020 Cumartesi, Kdz.Ereğli 6 Eylül 2020 Pazar, Devrek 12 Eylül 2020 Cumartesi, Çaycuma 13 Eylül 2020 Pazar, Kozlu 19 Eylül 2020 Cumartesi, Kilimli 20 Eylül 2020 Pazar, 26 Eylül 2020 Cumartesi, Gökçebey 27 Eylül 2020 Pazar.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları olarak; Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim” ilkesine bağlı kalarak, Cumhur İttifakı ruhunu koruyarak yapıcı onarıcı bir siyaset anlayışı ile Halka hizmeti hakka hizmet görerek vatan sevgisi imandandır diyerek çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürmekteyiz. Tüm teşkilat mensuplarımıza kongre süreçlerinde yapacakları tarihi çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Kongrelerimizin, Zonguldak için, bölgemiz için, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, Allah’ın izniyle kazanan Türkiye olacaktır. Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER