SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DE BOMBALAR PATLIYOR!

AK PARTİ’DE BOMBALAR PATLIYOR!
Bu haber 14 Ağustos 2020 - 15:41 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

Uzun zamandır Zonguldak kamuoyunu meşgul eden, AK Parti Merkez ilçe Başkanlığı için genel merkez son noktayı Pazartesi veya Salı günü koyacak.

Önümüzdeki Pazartesi veya Salı günü ilk olarak Merkez ilçe ve Kdz. Ereğli ilçe başkanlığı için 5’er adayın Genel merkeze çağrılacağı, içlerinden hem Merkez ilçe ve Kdz. Ereğli ilçe başkanlarını belirleyecekleri öğrenildi.

AK Parti’de son zamanlarda Zonguldak ve Ereğli’de gruplaşmalar, kavgalar ayyuka çıkmış, partide dostlar düşman. Düşmanlar birden dost oldular.

Bu durumu gören milletvekilleri, ilçe başkanı olacak kişileri kavganın içinden uzak, ilçe başkanlığını ticari işlerini yükseltmek isteyen kişilerden uzak, yalnızca partisini düşünen, partisi için çalışacak, uzlaşmacı, her grubun onayını almış adayı Ankara Genel Merkeze ileteceği ve 3 milletvekilinin de kafalarında Merkez ilçe başkanını belirlemiş gözüküyor.

Bazı grupların yörecilik söylemlerine de, atayacakları aday ile tüm kamuoyundaki dedikodulara son verecektir.

Tabi ki atanacak yeni Merkez ilçe başkanı da bu şovenistlik senaryolarına dur diyecektir. Amaç kişilere göre çalışan değil, parti için birlik ve beraberlik içerisinde çalışan herkesle barışık bir merkez ilçe başkanı olmalı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER