SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK TEKSAS OLMUŞ!

ZONGULDAK TEKSAS OLMUŞ!
Bu haber 18 Ağustos 2020 - 16:04 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Son günlerde Zonguldak kent merkezinde her akşam kavgalar arttı, silahlar konuşmaya  başladı.

Akşamları özellikle okul çevrelerinde, sahillerde, limanlarda, mezarlıklarda alkol ve fuhuş olayları hat safhaya çıktı.

Birçok alkol satan büfeler gece saat 22.00’den sonra alkol satışlarına devam etmesi, hatta ve hatta gece yarılarına kadar bazı büfeciler evlere alkol servisleri yapmaya başladılar.

Mahalle aralarında, okul çevrelerinde evlerinde oturan vatandaşlar balkonlarında, evlerinin önlerinde oturamaz hale geldiler.

En son geçtiğimiz hafta sonu Site Bahçelievler Mahallesi Gül Sokak’ta alkolden dolayı büyük olaylar yaşandı, silahlar konuştu, yaralanmalar oldu. Sebep; yine alkol.

Tabii ki alkol şişede durduğu gibi durmuyor, içmesini bilmeyenleri birden canavar hale getiriyor. Site’deki olayların sonunda, olay yerine gelen 50’ye yakın polis ekipleri olaylarda yetersiz kaldı. Olay yerinde alkol şişeleri, cam kırıkları silahlar gırla gitti. Defalarca yazmamıza rağmen hala arkası sağlam alkol satan büfeler gece alkol satışı yaptıkları belirtiliyor.

Sonuç olarak vatandaşlar huzursuz olurken, birileri para kazanma uğruna yasaları çiğniyor. Şehrin her tarafında geceleri alkol alemleri yapılırken, yetkililer neden sessiz kalıyor?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER