SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

FİKRİ ASIM DERNEĞİ HAMDİ UÇAR’I AĞIRLADI

FİKRİ ASIM DERNEĞİ HAMDİ UÇAR’I AĞIRLADI
Bu haber 19 Ağustos 2020 - 16:22 'de eklendi ve 149 views kez görüntülendi.

Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi tarafından gelenekse hale getirilen kahvaltı programlara devam ediliyor.

Bugünkü kahvaltı programa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı programla ilgili açıklamada bulunan Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Sinan Toprak, “Biz dernek olarak üyelerimizle birlik beraberlik ve kaynaşma kadına sık sık bir araya geliyoruz. Malum Covid-19 süreci sebebiyle toplantımızı mümkün olduğunca açık alanda gerçekleştiriyoruz ve bu kapsamda da Zonguldak Liman arkasında mendirekte dernek üyelerimiz ile birlikte toplantı yaptık. Toplantımıza AK Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Hamdi Uçar’ı davet ettik, kendisi sağ olsun bizi kırmadı ve katıldı. Bize Zonguldak ve ülkeye yapılan hizmetler konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu. Biz de sayın vekilimize dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgiler aktardık karşılıklı sohbet ettik. Çok güzel ve verimli geçti. Sayın vekilimize toplantımıza katıldığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER