SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SİTE HALKI OKULUNU İSTİYOR!

SİTE HALKI OKULUNU İSTİYOR!
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 16:27 'de eklendi ve 164 views kez görüntülendi.

Okul binasının tehlike teşkil ettiği için 2019 yılı ikinci dönem eğitim-öğretime kapatılan Bahçelievler İlkokulu’nun hala akıbeti belli değil.

Site Bahçelievler halkı çocuklarını göndereceği en yakın okul Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu. Okulun mevcut kendi öğrencileri tek okurken, şimdi Bahçelievler ilköğretim okulunun kapanması ile orada okuyan öğrenciler,  okul Dr. Derviş Nihat Arkat ilkokuluna kaydırılınca okul sabah ve öğlen sistemine geçirildi.

Okulda hem Bahçelievler ilkokulunun öğretmenleri, hem de Dr. Derviş Nihat Arkat ilkokulu’nun öğretmenleri ayrı ayrı görev yapıyorlar. Bu durumdan hem veliler, hem de öğretmenler büyük sıkıntı çekecekler.

Geçen dönem Bahçelievler ilköğretim okulunun binası eğitim, öğretime kapanmıştı. 10 ay geçmesine rağmen hala yetkililerden okul binasının yıkılması, ne de binanın güçlendirilmesi konusunda hiçbir gelişme olmadığı belirtiliyor.

Duyumlara göre; 2020-2021 yılı bütçelerinde de bu okul ile ilgili bir plan ve projenin olmadığı söyleniyor.

Zonguldak’ın en büyük mahallesi olan Site’de ne hikmetse bir ilköğretim okulu yok. Vatandaşlar bir an önce Site’deki Bahçelievler okulunun yıkılıp yerine yeni binaların, okullarının yapılması için başta Vali Mustafa Tutulmaz ve Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’dan destek bekliyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER