SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ALAN ZABITAYI KUTLADI

BAŞKAN ALAN ZABITAYI KUTLADI
Bu haber 01 Eylül 2020 - 18:00 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanımız Sn Dr. Ömer Selim Alan, Zabıta Teşkilatı’nın 194. Kuruluş yıldönümünü Zabıta ekiplerimiz ile birlikte pasta keserek kutladı.

Belediye Başkanımız Sn Dr. Ömer Selim Alan; Zabıta Teşkilatı’nın belediye ve vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, ‘Öncelikle hepinizin Zabıta Haftasını can-ı gönülden kutlarım. Şehrimize hizmet etmek için özverili bir şekilde çalışmalarınızı sürdürmenizi temenni ediyorum. İnşallah uzun süre şehrimize güzel ve başarılı hizmetlerde bulunuruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Belediye Başkanımız Sn Dr. Ömer Selim Alan programa katılan minik zabıtalara hediye takdim etti. Program, günün anlam ve önemine istinaden toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER