SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BOZKURT: KATILIMCI VE DEMOKRATİK BİR SİYASET YAPMANIN HEYECANI İÇERİSİNDEYİM

BOZKURT: KATILIMCI VE DEMOKRATİK BİR SİYASET YAPMANIN HEYECANI İÇERİSİNDEYİM
Bu haber 01 Eylül 2020 - 17:56 'de eklendi ve 126 views kez görüntülendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Merkez İlçe Başkanlığı yeni yönetimi kahvaltı düzenleyerek hem yol haritasını çizdi, hem de yapacak oldukları çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

Zonguldak Meyz Cafe’de basınla tanışma toplantısı  düzenleyen DEVA Partisi İl Başkanlığı Fatih Keleş, Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, il ve ilçe yönetim kurulu da katıldı.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt “Vatandaşlarımızın mutluluğunu ve refahını arttırmak, vatandaşlarımıza temel hak ve özgürlüklerinin evrensel standartlarda tanınmasını sağlamak, demokrasinin, hukuk üstünlüğünün ve adaletin gelişmesine yardımcı olmak amacıyla çıktığım bu yolda benimle aynı ilkeler, değerler, idealler ve hedefleri paylaştığını düşündüğüm azimli ve kararlı insanların bir araya gelmesiyle kurulan DEVA Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı görevini üstlenmekten onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim.

Ülkemiz siyasetinde kurulan kutuplaştırıcı dili, ötekileştirilmeyi, ekonomik sorunları, istikrarsız ekonomiye bağlı güvensizlikten kaynaklanan işsizliği, refah seviyesindeki ciddi düşüşü, hukukun hiçe sayılışını, eğitim sistemindeki sorunları ve gelecek kaygısı yaşayan bu toplumu henüz 30 yaşını yeni tamamlamış Türkiye Cumhuriyeti’nin genç bir bireyi olarak üzülerek takip etmekteyim. Saymış olduğum bu nedenlerden dolayı ekonomik olarak güçlü, refah seviyesi yüksek, hukukun üstünlüğünün esas alındığı, sadakate değil liyakate önem veren, güven dolu, tüketen değil üreten bir Türkiye için siz hemşehrilerimizle birlikte çoğulcu, katılımcı ve demokratik bir siyaset yapmanın heyecanı içerisindeyim.

Bu bağlamda, Deva Partisi Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı olarak özlediğimiz özgür, demokratik ve güçlü Türkiye için, yerelde ise Türkiye ekonomisine geçmişte olduğu gibi katkı sağlayarak yön veren, refah seviyesi yüksek ve mutlu bir Zonguldak için gece – gündüz ayırt etmeden çalışacağımızı bilmenizi isterim.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER