SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ÇÖZÜM SİZLERDE!

ÇÖZÜM SİZLERDE!
Bu haber 01 Eylül 2020 - 17:48 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

Kamuoyunu günlerce meşgul eden, Zonguldak Kömürspor’un geleceği gündemden düşmüyor.

Geçmişte 14 yıl (1974-1988) boyunca  Türkiye 1. Liginin tozunu attıran, hala Süper ligde puan sıralamasında birçok takımı geride bırakan Zonguldak Kömürspor,  ligin başlamasına 19 gün kalmasına rağmen hala ne yönetim, ne A.Ş. ne de bir babayiğit çıkıp da, “Ben bu Zonguldak Kömürspor’a talibim” demiyor.

Zonguldak Kömürspor’un tek kurtuluşu “birlik, beraberlik”

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan bu şehrin yönetimini halktan alırken,  bu şehrin takımına sahip çıkmalı.

Başta AK Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin demir, Zonguldak’ın en büyük Enerji yatırımcısı Eren Holding.

Bu ekibin önderliğinde acilen Zonguldak’ın güvenebileceği bir yönetim oluşturulmalı.

Bu yönetim de; Belediye, Eren Enerji, Ticaret ve Sanayi Odası, bazı iş insanları ile senelerce Zonguldak Kömürspor’un başkanlığını yapmış merhum Ertuğrul Emral’ın oğlu Deha Emral de bu oluşum içine alınmalı ve uzun vadeli projelerle el birliği ile sahipsiz Zonguldak Kömürspor’u eski günlerine döndürmenin sinyalleri verilir ve halk da bu takımın yanında her şeyi ile olur.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Zonguldak için büyük kazanç. Sayın Valimiz sporu seven bir isim. Daha önce görev yaptığı Afyonkarahisar’da, Afyonkarahisarspor’a büyük destek olmuştur.  Sayın Valimize güvenilir bir ekip, güzel bir proje ile gidildiğinde; kulübe mesela harabeye dönmüş kulüp binasını yaptırır. Kulübe malzeme konusunda yardımcı olur. Hatta ve hatta bazı futbolcuları da Zonguldak Kömürspor’a kazandırır.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan her zaman maddi, manevi destek sağlar. Gerekirse kendisi Beşiktaş kongre üyesidir. Beşiktaş’tan futbolcu bile alır, gelir.

Ticaret ve Sanayi Odası da, bünyesinde çok sayıda iş insanları var. Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu zamana kadar katkı vermemiştir. Artık bu yeni oluşumda o da taşın altına elini koymalı.

Sayın milletvekilleri de üzerlerine düşenleri yapmalı. Ankara ile Federasyon ile irtibat kurup, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın modern bir stat haline getirsinler.

Bakın Erzincan, Gümüşhane, Kocaeli statları yeni yapıldı gidip, görmeliler.

Sonuçta Zonguldak Kömürspor’un kurtuluşu AK Parti’li Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın öncülüğünde oluşacak yeni bir yönetim, şeffaf bir yönetim, iyi bir A.Ş. yönetimi kulübün A.Ş.’nin girdisini, çıktısını herkes bilecek. A.Ş. bir kişi ile yönetilmeyip, 2 ve hatta 3 kişi olmalı.

Bu şehir olmuş birilerine düşman, “yok Demir’ler varsa biz yokuz”. O insanlar bu kulübe çok kez sahip çıktılar, verdiler ama yalnız kalınca onlar da işine gücüne döndüler. Ama yine de bu takıma sahip çıkıyorlar.

Sağda, solda konuşanlar gelip bu takıma destek olmuyorlar. Kulübü aldınız da vermediler mi? O zaman çıkın kamuoyuna şikayet edin. Bekara karı boşamak kolay geliyor!

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner bu takım için çok şeyler yaptı ama o da yalnız kaldı.

Sesini duyan yok. Zonguldak Kömürspor’da en büyük sorunlardan biri Zonguldak Kömürspor  Başkanı ile Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı aynı dilden konuşamıyorlar.

Bu Zonguldak Kömürspor Derneği ve Zonguldak Kömürspor A.Ş. birlikte hareket etmeli. Kulüp adına futbolcusundan, gelirlerine yapılacak organizasyonların hepsinden birlikte haberleri olmalı. Bu birlikteliği Belediye Başkanı Ömer Selim Alan sağlar.

Yönetime girecekler şeref tribününde oturmak için değil, bu kulübe destek için girmeli. Yeni bir yönetim yapılsın, Demir’lerden de kimseyi almasınlar eminim ki, bu şaibeler ortadan kalkması için onlar da yönetime kimseyi vermezler. İşte Zonguldak Kömürspor’un kurtuluş reçetesi. Yeni oluşum, güzel bir proje inşallah hayata geçirilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER