SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GÜL’DEN VALİ TUTULMAZ’A ZİYARET

GÜL’DEN VALİ TUTULMAZ’A ZİYARET
Bu haber 15 Eylül 2020 - 16:09 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi kurucu sahibi Lokman Gül, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek, hem “hayırlı olsun” temennisinde bulundu, hem de Zonguldak ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz’a gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili düşüncelerini anlatan Lokman Gül, “Sayın Valimize öncelikle Zonguldak’a hoş geldiniz ziyaretinde bulundum.  Ziyarette Zonguldak’ı konuştuk. Sayın Valimiz iyi bir devlet adamı. Birçok konuya da hakim. Zonguldak’a geleli 3 ay gibi bir zaman olmasına rağmen halk ile kurum yöneticileri ile çok iyi bir diyalog ortamı kurmuş bir isim. Geldiği günden beri halkın yanında olmuş, halkın da şimdiden güvenini kazanmıştır.

Başta Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’le birlikte senelerce çözüm bekleyen, birçok sorunu çözeceğine inanıyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER