SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

O KATIRLAR EMEKLİYE AYRILDI

O KATIRLAR EMEKLİYE AYRILDI
Bu haber 15 Eylül 2020 - 16:15 'de eklendi ve 128 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi bünyesinde, yıllarca kent merkezi ve mahallelerde çöp toplama işinde çalıştırılan 11 adet katır emekli oldu.

Katırların emekliye ayrılması dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, emekliye ayrılan katırların isteyen vatandaşlara verileceğini söyledi.

Zonguldak Belediyesi emekliye ayrılan 11 katır için Çaydamar Mahallesi’nde bulunan temizlik işleri Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

11 katırın emeklilik töreninde konuşan Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Bugün gün 11 emekler katırımızı emekli etmek için buradayız. Coğrafya, kaderdir sözünden yola çıkarak uzun yıllar bizlerle beraber Zonguldak’ın yükünü sırtlayan ve bizlere destek olan emektar katılarımıza artık daha rahat bir yaşam için emekliye ayırıyoruz. Uzun yıllar kar, kış yağmur, çamur demeden sıcak soğuk demeden mesai arkadaşlarımız ile birlikte beş mahallemizde merdivenlerden ve dik bayırlardan gece saat 23.00’de başlayarak günün ilk ışıklarına kadar Zonguldak’ın temizliği için bizim yükümüzü sırtımızdan aldılar. Biz de şimdi onların yüklerini sırtlarından alıyoruz.” diyerek, “Katırlarımızın hizmet verdiği beş mahallede çöp taksiler hizmet verecek. Bunun için mahallelerimize 70 adet çöp konteynırı kondu.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER