SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Bu haber 22 Eylül 2020 - 17:11 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

Zonguldaklı iş insanı Aşkın Sefer Demirci 21 Eylül’de açılan okullara 50 adet sensörlü dezenfektan cihazı hibe etti.

Okulların 21 Eylül’de açılması ile hijyen konusunda, okulların ihtiyacı olan dezenfektan cihazı hibe eden Demirci, yeni eğitim döneminde okula başlayacak olan öğrenciler için sensörlü dezenfektan cihazları temin etti.

Sosyal sorumluluk duygusu ile okullara 50 adet dezenfektan cihazı hibe eden iş insanı Aşkın Sefer Demirci, “Ticaret hayatımız boyunca zaten Zonguldak’a halkına yardımcı olmaya çalıştık. Zonguldak halkına elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Bu sefer sosyal sorumluluk projesi olarak sensörlü dezenfektan cihazını temin ettik ve 50 adet cihaz aldık, bunların tamamı sensörlüdür. Kendi ellerimizle tamamını hazırladık. Dezenfektanından piline varana kadar hazır hale getirdik” diyerek, dezenfektan cihazlarını okullara teslim edildiğini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER