SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘KAN VE KÖK HÜCRE’ KAMPANYASI BAŞLADI

‘KAN VE KÖK HÜCRE’ KAMPANYASI BAŞLADI
Bu haber 22 Eylül 2020 - 17:14 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valiliği ile Kızılay kan Merkezi işbirliği ile düzenlenen, “Zonguldak’ın KANında hayat var. Sensiz olmaz kan dostum” temalı “Kan ve Kök hücre bağışı” başladı.

22-23 ve 24 Eylül tarihleri arasında 3 gün dev am edecek kan bağış kampanyası dün itibariyle başlatılırken, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın yanı sıra çok sayıda daire müdürü ile vatandaş katıldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz tüm kurum ve kuruluşlara seslenerek kan bağış kampanyasına destek vermelerini istedi.

Kan bağış kampanyasının önemine dikkat çeken Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç,   “Zonguldak’a yakışır bir kan bağışı toplamak istiyoruz. Bunun için bu kampanyayı önemsiyoruz ve Sayın Valimize destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER