SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HASET BİZİM İŞİMİZ DEĞİL!

HASET BİZİM İŞİMİZ DEĞİL!
Bu haber 29 Eylül 2020 - 16:15 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

9 Eylül 2020 tarihindeki, HÜRDÜŞÜN Gazetesi’nin manşetinde, “Karasu’da serbest, Zonguldak’ta yasak!” şeklinde bir manşet haber yayınlamıştık.

O haberimizde; “kanun ve yasaların Türkiye’nin her yerinde aynı olması lazımdır” demiştik. Demiştik de, bazı insanlar o yazıyı-haberi iyi okuyup anlayamamış olacak ki, HÜRDÜŞÜN’e dil uzatma cüretinde bulunmuş.

Adapazarı isimli gazetenin sür manşetinde; bizim o haberimizde ne Karasu limanı ile ne de ihracatçı ile ilgili her hangi bir kötü yorum ve söylemimiz olmamıştır.

Karasu limanı modern bir liman olmuş, ihracat ve ithalata da büyük katkı sağlayan bir limandır. Limana, tesislere bizim bir sözümüz yoktur, olamaz da.

Bakın şu an Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ve en modern limanı Zonguldak Filyos’ta yapılıyor. Bizler yapılanlara karşı değil, her zaman yanında olduk ve olacağız da.

Bizim o yazımızda, “Zonguldak limanındaki bazı uygulamalarla Karasu limanındakiler niye ayrı ayrı uygulama yapılıyor” dedik.

Sayın Adapazarı Gazetesi yazarı veya yetkilisi sizler prim yapmak, birilerine yaranmak için HÜRDÜŞÜN Gazetesi’ne çamur atamazsınız ve kimsenin haddine de değil.

“Zonguldak limanından ithal bazı mallar çıkamazken, Karasu limanından aynı mal, aynı araçla nasıl çıkış yapabiliyor” dedik ve yetkililere sorduk, cevap verecek yetkili kurumlardır.

Bizler kimseyi, limanı karalamak yerine Bakanlığa, yetkililere bizim Sayın Valimize uygulamalarla ilgili mevzuatı sorduk.

Bizim çamurla işimiz olmaz, olanlarla gerçekleri yazar cevabını bekleriz.

Sizler önce yazının içeriğini iyi okuyup ona göre yazılarınızı yazın ve HÜRDÜŞÜN’e çamur atmayı bırakın!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER