SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BELEDİYE FIRINLARI DENETLEDİ

BELEDİYE FIRINLARI DENETLEDİ
Bu haber 06 Ekim 2020 - 7:21 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi Zabıta ekipleri kent merkezindeki ekmek fırınlarında gramaj, hijyen ve Covid-19 tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirdi.

Eksik gramajlı ekmekleri satan 2 fırın ve son kullanma tarihi geçmiş ürün satan 1 işletmeye idari para cezası uygulandı.

Belediye’den yapılan açıklamada;  “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerince 06.10.2020 tarihinde saat:03:00-08:00 arasında İlimiz Merkezinde muhtelif yerlerde bulunan Ekmek Fırınları işletmelerinde gramaj, hijyen ve Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan kontroller neticesinde; ekmek üretimi yapan 18 işletme denetlenmiş, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinin 06.02.2020 tarih ve 8-12 sayılı kararına aykırı olarak eksik gramajlı ekmekleri satışa arz ettiklerinden 2 işletmeye, son kullanma tarihi geçmiş ürün satışa arz ettiğinden 1 işletmeye, umumi temizlik kurallarına riayet edilmediğinden 1 işletmeye idari para cezası uygulanmıştır.

İşletmelere denetimlerin periyodik aralıklarla devam edeceği eksik hususların giderilerek genel kurallara riayet edilmesi konusunda uyarılarda bulunulmuştur.” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER