SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVA’DAN HÜRDÜŞÜN’E ZİYARET

DEVA’DAN HÜRDÜŞÜN’E ZİYARET
Bu haber 06 Ekim 2020 - 17:15 'de eklendi ve 133 views kez görüntülendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt HÜRDÜŞÜN Gazetesi’ni ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta sonu ilk kongrelerini yapan ve dün de ilçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan DEVA Partisi Merkez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt HÜRDÜŞÜN Gazetesi sahibi Lokman Gül ile bir süre sohbet etti ve partisinin Zonguldak’ta yapacağı çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Orhan Bozkurt, ülkenin tüm sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm üreteceklerini söyledi.

“MAZBATAMIZI ALDIK”

 Mazbatasını alan DEVA Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, “Türkiye’mizin lokomotif şehri, Türkiye Cumhuriyetinin ilk ili Zonguldak için mazbatamızı ilçe seçim kurulundan aldık. Pandemi dolayısıyla katılımı sınırlı sayıda gerçekleştirdiğimiz ilçe seçim kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Zonguldak halkı ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dileriz. Karaelmas diyarının artık DEVA’sı var” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER