SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GELECEK PARTİSİ’NDE SULAR DURULMUYOR!

GELECEK PARTİSİ’NDE SULAR DURULMUYOR!
Bu haber 13 Ekim 2020 - 17:17 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi Zonguldak teşkilatının il ve Merkez ilçe ile bazı ilçe başkanlıklarında huzursuzluk hat safhaya ulaştı.

Gelecek Partisi Zonguldak il kongresi 29 Ağustos 2020 tarihinde Site Kapalı Spor Salonu’nda yapılmıştı. O kongrede Çaycuma ilçe Başkanı ve delegeler oy kullanmadan salonu terk etmişlerdi. Kongre sonrası Ankara’dan gelen Genel Başkan yardımcılarından 2 kişi ve il Başkanı Çaycuma’daki sorunu çözmek için Çaycuma’ya gidip, ilçe Başkanı ve il Başkanı ile bir toplantı gerçekleştirmiş, sorunlar çözülmüş gibi gözükse de, bu sorunlar çözülemeyip her geçen gün başka ilçelere de eklenmeye başladı.

Şu an Çaycuma, Devrek ve Merkez ilçenin il başkan ve yönetimle ters düştüğü her geçen gün Çaycuma, Devrek, Merkez ilçe ile sorunlar daha da artmaya başladı.

İl kongresinden sonra bazı ilçelerde ilçe başkanlarının görevden alınacağı söyleniyordu. Gerek il başkanlığı, gerek Çaycuma, Devrek ve Merkez ilçe başkanları ayrı ayrı Genel merkez ile diyaloğa geçerek, birbirlerini suçlamaları, telefon konuşmalarında bir birlerini tehditlere varana kadar konuşmaları Gelecek Partisi’ne gönül vermiş üyeler arasında da büyük huzursuzluklar yaşanmaya başladı.

Genel merkezin 1 Kasım’da yapacağı büyük kongresi olduğundan şimdilik sessiz kaldığı, büyük kongre sonrası Zonguldak’ta Gelecek Partisi’nde büyük bir değişikliklerin yaşanacağı tahmin ediliyor.

Gelecek Partisi Zonguldak teşkilatlarının kullandığı WhatsApp grubundan yapılan paylaşımları her kafadan çıkan demeçler, bazı istifalar il başkanı Hikmet Aydın ve yönetimde bazı yöneticileri seçmeleri ve kamuoyuna karşı zor durumda bırakıyor.

Tabanda “niye il başkanının bu çok başlılıklara bir dur demediği, yumruğunu masaya vurmadığı” tartışılırken, il başkanının büyük kongreyi beklediği, kongre sonrası Zonguldak’ta büyük değişimler yapacağı belirtiliyor.

Sonuçta 1 Kasım’da yapılacak büyük kongreden sonra Gelecek Partisi Zonguldak’ta ya topyekun, ya da bazı ilçe başkanlarının koltukları altlarından gideceği söyleniyor.

Bir varsayıma göre; ilçelerle beraber Zonguldak teşkilatı yenilenecek. İl Başkanı Hikmet Aydın, Başkan yardımcısı Mustafa Kutayer gibi isimlerle beraber partiyi bir yerlere taşır. Her zaman birlikten güç doğar. İl yönetim kurulu Siyasi işlerden sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Kutayer geçen hafta Devrek’te, Devrek ilçe yöneticisi ile tartışma sonrasında hakkında bir bayanı hırpaladığı şeklinde haberleri ile çalkalanmış, bu haberler üzerine Mustafa Kutayer kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. “Benim kullanmayacağım bir kavramları bazı yerlere servis yapmışlar. Benim hayatımda bir bayana asla ve asla ne şiddet, ne de kötü bir söz söylemem. Bu yapılan yalan paylaşımlar için 10.10.2020 tarihinde Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş sonucu bekliyorum” demiş.

Şimdi Gelecek Partisi 1 Kasım tarihini bekliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER