SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘OKULUM TEMİZ’ BELGESİNİ VALİ TUTULMAZ VERDİ

‘OKULUM TEMİZ’ BELGESİNİ VALİ TUTULMAZ VERDİ
Bu haber 13 Ekim 2020 - 15:05 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Tepebaşı İlkokulu’na “Okulum Temiz” belgesini verdi. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Okuldaki maske, mesafe, hijyen uygulamalarını denetledi. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Okulum Temiz Projesi” kapsamında Zonguldak’ta birçok okula “Okulum Temiz Belgesi” verilmeye devam ediliyor.

Dünyanın çok sayıda ülkesi ve Türkiye’de de etkili olan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sürdürülen ve titiz çalışmalarla okulların güvenle açılması amacıyla başlatılan “Okulum Temiz Projesi” Zonguldak’ta da uygulanmaya başlanırken, birçok okul bu konuda önemli mesafeler kat etti. 

“Okulum Temiz Projesi” kapsamında; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberinde Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ile birlikte Tepebaşı İlkokulu okul Müdürü Deniz Yılmaz, TOKİ Yeni Mahalle ilk ve Ortaokulu Okul Müdürü İdris Yavuzyılmaz ve Yayla Ortaokulu Okul Müdürü Erol Kaba’ya “Okulum Temiz” belgeleri verildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, okullarda sınıflara girerek ders yapan öğrencilerle sohbet etti, öğrencilere eğitimle ilgili hedeflerini sordu, meslek seçiminin önemli olduğunu ifade etti. Vali Mustafa Tutulmaz öğretmenler ile eğitim-öğretim konusunda değerlendirme yaptı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Okulum Temiz Projesi” vermek için gittiği okulların Pandemi konusunda gerekli tedbirlerin alınıp, alınmadığı konusunda da denetlemede bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER