SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DEN, HASAN TOSUN VE ERTUĞRUL GÜNER’E ZİYARET

AK PARTİ’DEN, HASAN TOSUN VE ERTUĞRUL GÜNER’E ZİYARET
Bu haber 15 Ekim 2020 - 17:27 'de eklendi ve 210 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimi çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaretleri devam ediyor.

Ayçiçek ve yönetimi, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner’i ziyaret edip başarı temennisinde bulundu. Ayçiçek ve yönetimi daha sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun’u ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun’u ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Atatürk Devlet Hastanesi Sayın Başhekimimizi ziyaret ettik. Karşılıklı yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Neler yapılması gerekiyorsa birlikte el ele mücadele edeceğiz. Hizmetlerin daha hızlı bir şekilde vatandaşımızın daha kaliteli sağlık hizmeti alması için ne gerekiyorsa yapılan hizmetlerin devamı olarak elimizden gelen katkıyı sağlayacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER