SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AHMET METİN TURANLI

AHMET METİN TURANLI
Bu haber 20 Ekim 2020 - 17:24 'de eklendi ve 277 views kez görüntülendi.

Zonguldak il Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı uzun zamandır caddelerde göremiyoruz.

Caddelere çıkmadığı, trafikten belli oluyor.

Yolları sınırlı olan şehrimizde otoparklar boş olmasına rağmen bazı sorumsuz araç sahipleri araçlarını gelişi güzel yerlere park etmesinden, araç trafiğini hem yavaşlatıyor, hem de araçlarını kaldırım üzerlerine park etmelerinden dolayı yayaların, yaya kaldırımları yerine yollarda yürümelerine neden oluyor.

Sorumsuz bazı araç sahipleri mobese kameraların altında aracını yaya kaldırımının üzerine park edebiliyorsa düşünün başka ara sokaklarda, köprü üzerlerinde park eden araçları.

Zonguldak’ta eskilerde teknoloji ve kamera sistemleri yokken trafik görevlileri vatandaşları cezai işlemlerle değil, trafiği düzenleyen sistemlerle dizayn edip, trafiği rahatlatıyorlardı. Oysa şimdi kamera sistemleri teknoloji de artınca ne hikmetse trafik Zonguldak’ta felç durumuna geldi.

Bu ülkede ve Zonguldak’ta trafik cezaları vatandaşları cezalandırmaktan uzak, yaptırım için ne yapılıyor. Memurlar yeni kuralları uygulamalara koyacakları zaman amaç ceza yazmak yerine yeni kural uygulamaları, araç sürücülerine 1-2 hafta cezasız eğitimlerle uygulamaları gerekmektedir.

Caddelerde yeni trafik görevlileri yerine tecrübeli görevliler olmalıdır.

Akşam geç saatlerde araç egzozlarına susturucu taktıran, özellikle Doğan ve Şahin gibi araçlar caddelerde, yollarda vatandaşları çok rahatsız ediyorlar. Birbirleri ile rallicilik oynayanlar, birçok kazalara sebebiyet veriyorlar.

Vatandaşlar Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı caddelerdeki bu düzensiz park ve uygulamaları kendisinin görmesini ve acilen çözüm bekliyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER