SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME KATKI

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME KATKI
Bu haber 20 Ekim 2020 - 17:31 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi, uzaktan erişim engelini kaldırmak amacı ile Zonguldak Valiliği ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kampanyaya destek verdi.

Kampanya kapsamında, Zonguldak Belediyesi tarafından 100 adet tablet Belediye Başkan vekili Yusuf Deniz tarafından Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’a teslim edildi.

Belediye’den yapılan açıklamada; “Uzaktan eğitime erişim engelini ortadan kaldırmak amacıyla Zonguldak Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediyelerimizin ortaklaşa düzenlediği eğitime destek işbirliği protokolü kapsamında Zonguldak Belediyesi olarak 100 adet tableti, Belediye Başkanvekili Yusuf Deniz İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’a teslim etti.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER