SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİTHATPAŞA TÜNEL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MİTHATPAŞA TÜNEL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bu haber 23 Ekim 2020 - 16:11 'de eklendi ve 167 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı yapımı devam eden Mithatpaşa  tüneli  ile ilgili son gelişmelerle hakkında bilgi verdi.

Mithatpaşa T-O Tünellerinde işler yolunda olduğunu ifade eden Muammer Avcı, tünel çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi. “Çalışmalar tünellerin gerek Uzunkum mevkiinde fore kazık çakma, tünel hazırlık imalatları ve gerekse Kilimli ilçemiz yönündeki patlatma yöntemi ile devam ediyor. Toplam uzunlukları 200 er metre olacak olan T-0 tünellerinin Kilimli – Zonguldak yönündeki sağ tüpte bugün itibari 15 m. ilerleme kaydedilirken, sol tüpte 6 m. ilerleme kaydedildi.  Bugün yönetim kurulu ve şantiye şefleri ile bir araya geldiğimizde, başlangıçta karşılaşılan sert zeminin yavaş yavaş orta sert zemine döndüğünü, bu zeminde devam edildiği sürece imalatın programlandığı gibi devam edeceğini belirttiler.  Diğer yandan Mithatpaşa T-2 tünelleri, İkinci makas Mevkiinde yapılacak olan çok yönlü köprülü kavşak imalatı, Mithatpaşa tünelleri ve Kilimli sahil yolu projesi ile eş zamanlı olarak bitirilmesi yönündeki çalışmalar devam ediyor. Zonguldak’ta yapılan tüm projeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz Saygılarımla.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER