SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
Bu haber 27 Ekim 2020 - 16:33 'de eklendi ve 120 views kez görüntülendi.

Zonguldak 4’ncü dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı. Toplantıda yürütülmekte olan projelerin gerçekleşmeleri değerlendirildi. Yatırımlarla ilgili kurul üyeleri bilgilendirilerek Koordinasyonu gerektiren hususlar görüşüldü.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Kaymakamlar, daire müdürleri, ilgili kurum ve kuruluşların bölge müdürleri katılırken, kurumların yatırım, proje ve çalışmaları ile ilgili bilgiler aktarıldı.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Vali Tutulmaz, Zonguldak’ta yatırımcı kuruluşlar tarafından 339, belediyeler tarafından ise 176 projenin yürütüldüğü projelerin toplam değeri 8 milyar 891 milyon TL, belediye projelerinin yatırım tutarı ise 211 milyar TL olduğunu söyledi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Kamu kurum ve kuruluşlarının toplam 515 projenin maliyetinin ise 9 milyar 102 milyon 907 bin TL ödeneğinin bulunduğu, ödenek miktarının ise 1 milyar 733 milyon TL olup, bu ödeneğin 1 milyar 385 milyon TL’si harcanmış, tüm projelerde yüzde 80 dönem nakdi, yüzde 54 genel fiziki ve yüzde 44 genel nakdi gerçekleşme sağlandığı ifade etti.

Vali Mustafa  Tutulmaz, COVİD 19 salgını nedeniyle ödeneklerde sıkıntı yaşandığını ve halen yaşanmaya devam edildiğine ifade ederek,  kamu kurum ve kuruluşlarda görev yapan birim müdür ve amirlerinin özel bir gayretleriyle önemli yol alınarak yatırımların hızlandığını söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER