14:49 - “Her kış mevsimi aynı senaryo!”
15:15 - GELECEK’e GÜN geldi
09:53 - ÇATES HALKA ARZ EDİLİYOR
09:45 - KAYINOVA’DAN 51 NEDEN!
09:37 - AKIN, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI
09:32 - AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI
09:27 - AYDIN: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
17:20 - ADAY ADAYLARI SAHNEDE
16:23 - CHP’DE ‘ADAY ADAYI’ BOLLUĞU!
16:52 - CHP’DE ADAY ADAYI BOLLUĞU
Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak’ta göreve başladığından bu yana kentin her türlü sorunları ile yakından ilgileniyor.
Afyonkarahisar’dan, Zonguldak’a 17 Haziran 2020 tarihinde atanan Vali Mustafa Tutulmaz, göreve başladığı ilk günden itibaren il, ilçe, belde ve kentin her yerini hem gezdi, hem de Zonguldak’ın sorunları ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi alıyor.
Zonguldak’ta gezmedik, görmedik yer bırakmayan Vali Mustafa Tutulmaz, kentin sorunları ve çözümlerinden fırsat buldukça vatandaşın sorunları ile de yakından ilgileniyor.
Vali Mustafa Tutulmaz, göreve başladığından itibaren uygulamaya konulan Halk günlerinde vatandaşların sorunları ile de yakından ilgileniyor.
Vali Mustafa Tutulmaz dün de çok sayıda vatandaşı kabul ederek, onların sorunları ile yakından ilgilendiği gözlendi.