SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI
Bu haber 29 Ekim 2020 - 13:27 'de eklendi ve 99 views kez görüntülendi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümü Zonguldak’ta da törenlerle kutlandı.

Valilik binası önünde düzenlenen törene; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, il protokolü, siyasi partilerin il başkanı ve yöneticileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, tebrikat töreni sonrasında Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile birlikte törene katılan vatandaş ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı okundu.

Vali Tutulmaz, günün anlam ve önemini içeren konuşmasında: “Aydınlık geleceğimizin teminatı olan gençlerimize düşen görev; sizlere emanet edilmiş bu toprakları koruyup kollamak, gözetmek, güvenle geleceğe taşımaktır.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından; Resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER