SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘HERKES GÖRÜYOR NEREDEN NEREYE GELDİK’

‘HERKES GÖRÜYOR NEREDEN NEREYE GELDİK’
Bu haber 03 Kasım 2020 - 16:39 'de eklendi ve 118 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, partisinin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Zeki Tosun yaptığı açıklamada, “3 Kasım AK Parti’mizin iktidara gelişinin 18’nci yılı. Tabi bununla ilgili biz etkinliler düzenleyecektik genel merkez olarak. 1 milyon fide, 1 milyon üye şeklinde ama İzmir depreminden dolayı bu etkinliği ileri bir tarihe erteledik. Ben, öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah bir daha böyle felaketleri ülkemize göstermesin.

Tabi 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’miz, 3 Kasım 2002’de yani bundan 18 sene önce bugün iktidara geldi ve 18 yıldır da iktidarda. AK Parti’nin kuruluşundan ve iktidara gelişinden önce o günkü Türkiye ile bugünkü Türkiye’yi mukayese ettiğimizde nelerin yapıldığını tüm vatandaşlarımız, herkes görüyor.  Nereden nereye geldik. O gün ülkemiz ne durumdaydı, şu anda ne durumda bunları gördük. En son İzmir depreminde devletimizin nasıl vatandaşımıza sahip çıktığını, anında müdahale ettiğini ve gerekli işleri bütün yapılanları orada hep beraber izledik. Tabi isterdik ki böyle bir felaket yaşanmasın. Devletimiz yaraları sarma noktasında bütün imkanları ile seferber oldu. Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız herkes AFAD’ımız, Kızılay’ımız bütün bu birimlerle ilgili bakanlıklarımız vatandaşın yanında oldu. Bu da ülkemizin her geçen gün güçlendiğinin bir göstergesidir. Bunlar hep 2002’den sonra AK Parti’nin döneminde olmuştur. Biz de teşkilatlar olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ben AK Parti’mizin kuruluş yıldönümünün bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah daha uzun yıllar 2023’ler, 2050’ler, 2070’lere kadar partimiz iktidarda kalacak ve ülkemiz her geçen gün gelişmiş ülkeler seviyesine gelecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER