SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN: GÜNDEM KIDEM TAZMİNATI DEĞİL GÜNDEM VATANDAŞIMIZIN GEÇİM DERDİ.

ERKMEN: GÜNDEM KIDEM TAZMİNATI DEĞİL GÜNDEM VATANDAŞIMIZIN GEÇİM DERDİ.
Bu haber 05 Kasım 2020 - 12:57 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülerek TBMM Genel Kurulu’na sevk edilen kıdem tazminatı ile ilgili yaptığı açıklamada, gündemin kıdem tazminatı değil, geçim derdi olduğunu söyledi.

Erkmen yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımızın haklarına dokunulmasın Gündem Kıdem tazminatı değil gündem vatandaşımızın geçim derdi.

Daha İzmir’in acısını yaşarken, enkaz altındaki vatandaşlarımıza ulaşıp onların sağ olarak kurtarılmasını umarken ve depremin yaralarını biran önce sarmamız gerekirken, bununla ilgili TBMM’ de gereğinin yapılmasını beklerken karşımıza İşçi ve İşveren Sendikalarının karşı çıktığı, özellikle işçilerimizin kazanımlarının zarar göreceği, kıdem tazminatına dokunan bazı yasal düzenlemeleri kapsayan yasa teklifi TBMM ne getiriliyor. Çalışanlarımız böyle bir günde niye huzursuz ediliyor. Kaldırılmış gibi gösterilen yasa teklifleri uygun zaman kullanıp niye tekrar gündeme sokuluyor. Halkın gündeminden niye uzaklaşılıyor. Halk geçim derdinde, kazandıklarını da elinden almak neyin nesi?” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER