SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘BİZLER SİYASİ RANTI BİLMEYİZ’

‘BİZLER SİYASİ RANTI BİLMEYİZ’
Bu haber 10 Kasım 2020 - 17:37 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Zonguldak il Başkanı Fatih Keleş, AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar’ın önceki gün bir gazeteye yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Milletvekili Sayın Uçar’ın bu açıklamalarını üzülerek takip ettiklerini belirten Keleş, “Sayın Uçar siyasi rant elde etmek gibi bir gayemiz olmadığını bilmelidir. Bizim lügatımızda siyasi rant yoktur. Bizler siyasi rantı bilmeyiz. Bir gün olurda siyasi rant ile alakalı bilgi vermek isterse kendisini seve seve dinleriz” dedi.

DEVA Partisi il Başkanı Fatih Keleş, “Anket sonuçlarına göre bir açıklama yapması kendi talihsizliği olmuştur” diyerek şunları söyledi.

“KENDİSİNİN ZONGULDAK DA BİR KARŞILIĞI YOKTUR”

“AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, “Geçmişte beraber yola çıktığı ekiplerini, liderlerini eleştirmenin tenkit etmenin doğru olmadığına inanıyorum.

Çünkü alınan kararların tümünde kendilerinin imzası var, yapılan bütün işlerde beraberdiler. Bu çalışmaları hep birlikte yürüttüler. Bir şekilde bir dönem sonra ayrıldıktan sonra geçmişe yönelik yapılan eleştirilerin çok etik olmadığına inanıyor ve  düşünüyorum.  O yüzden bu tip kongrelerde siyasi rant elde etme adına açıklamalar ne yazık ki yapılıyor. Bu hem o siyasi partiye hem de ülkeye katkı sağlamıyor.”

Milletvekili Sayın Uçar’ın bu açıklamalarını üzülerek takip ettik. 

Sayın Uçar siyasi rant elde etmek gibi bir gayemiz olmadığını bilmelidir. Bizim lügatımızda siyasi rant yoktur. Bizler siyasi rantı bilmeyiz. Bir gün olurda siyasi rant ile alakalı bilgi vermek isterse kendisini seve seve dinleriz.

Anket sonuçlarına göre bir açıklama yapması kendi talihsizliği olmuştur. Biz dün anketimizi gerek kongremizde gerekse meydanda yaptık. Hemşerilerimizin yoğun ilgisi ve teveccühünü gördük. Millet iradesi günü geldiğinde gerçek anketi ortaya koyacaktır. Sayın vekil o zaman şimdi konuştuklarını tekrar söyleyebilecek midir. Biz aylardır sokaktayız, vatandaşımızlayız anket kovalayacağına vatandaşın derdiyle dertlenmeyi denemeli, şehrimizin sıkıntılarına kulak vermelidir. Kendisinin Zonguldak da bir karşılığı yoktur. Belediye belediye gezerek, makamda oturarak vekillik yapılmaz.

Genel başkanımızın geçmişi eleştirdiği söyleyen Sayın Uçar il başkanlığı, ilçe başkanlığı yaptığı dönemlerde de anlaşılan sadece makamda oturmak ve kendi işlerinin peşinde koşturmakla vaktini geçirmiş. Geçmişe dair bilgi sahibi olmak isterse Genel başkanımızın 20 yıllık basın arşivi ortadadır ve tüm halkımıza açıktır. 2002 den bu yana tüm söylemlerini ortaya koyabilecek başka bir lider yoktur. Kendisine tavsiyemiz az okuyup biraz da araştırmasıdır. ‘2002’den bu yana bütün söylediklerimin altına bugün de imzamı atarım.’ diyen Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın arşivini görmek isteyenler babacannediyor.com sitesinde bulabilir; okuyarak, araştırarak, dinleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER