SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘TEK DERDİ KOLTUK’

‘TEK DERDİ KOLTUK’
Bu haber 17 Kasım 2020 - 17:11 'de eklendi ve 176 views kez görüntülendi.

DYP İl Başkanı Mustafa Danışmaz, yazılı bir açıklama yaparak, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’in özel yaşamının ve tutarsız stratejilerinin TSO gibi bir kuruma yakışmadığını belirtti. ‘Tek derdi koltuk’ diyen Danışmaz, Keleş’in Erdemir konusunda Ereğli halkını sattığını iddia etti.

Danışmaz’ın açıklaması şöyle:

“Arslan Keleş, kapalı kapılar arasında ‘Erdemir-belediye’ gerginliğini kullandı. Toker Özcan ile menfaatine görüşmeler yaptı. Toker sana sac vereyim diyerek, Keleş’i susturdu. Keleş tüm bunları yaparken, Halil Posbıyık’ı da kandırdı. Yanındaki yönetim kurulu üyesi Bakkaloğlu’nun şirketini kullanarak Ersem üzerinden ucuza sac aldı.

Sokakta konuşulanlar TSO gibi bir kuruma yakışmıyor. Arslan Keleş’e ait olan otelde dönen dolaplar hiç hoş değil. Sokak bunları konuşuyorsa üç kuruşluk itibarın kalmamış demektir. Bunu Zonguldak’ta bir gazeteci üstü kapalı yazdı. Ona da susması karşılığında 60 bin TL ödeme yapıldığı söyleniyor. Ereğli Kaymakamı’nın da sık sık bu otelde yemek yemesi, kahvaltı yapması dikkat çekiyor.” dedi.

Danışmaz, “2 yıldır hiçbir hizmeti olmadığı gibi esnafa da köstek olan bir yönetim var. Görüyor, izliyoruz. Bir de çıkmış ‘ben siyaset düşünüyorum’ diyor. Sen önce görevini yap, etrafını saran bu puslu bulutlardan bir kurtul, yerle bir olan imajını yenile sonra düşünürsün siyaseti” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER