SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞÜKÜR KÜÇÜKALİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞÜKÜR KÜÇÜKALİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 27 Kasım 2020 - 14:24 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın sevilen ismi, eski Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Şükür Küçükali son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde By-Pass ameliyatı olan ve daha sonra rahatsızlanarak vefa eden Şükür Küçükali(65), Acılık Hz. Ali Camii’sinde kılınan öğle namazının ardından Kozlu Kavaklık aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,  AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, CHP İl Başkanı Murat Pulat, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, İYİ Parti il Başkan Yardımcısı Ekrem Güllüdağ, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Oto Galericileri Odası Başkanı Mustafa Özcan, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, Türk Ocağı eski Başkanı Erol Şeref, il Yazı işleri Müdürü Alaattin Öztürk, İdare ve Denetim Müdürü Şakir Aliyazıcıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda sivil toplum kurulu temsilcileri ile sevenleri katıldı.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak değerli arkadaşımız Şükür Küçükali’ye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER