SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN: SİZ UNUTSANIZ DA BİZ UNUTMADIK

ERKMEN: SİZ UNUTSANIZ DA BİZ UNUTMADIK
Bu haber 04 Aralık 2020 - 17:06 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen  AK Parti eski Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun 2018 yılında gazetelerde çıkan haberlerin küpürlerini de servis eden Yavuz Erkmen, yol yapımı ile  ilgili bazı iddiaları da gündeme taşıyarak, iktidar partisinden açıklama beklediklerini söyledi.

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Siz unutsanız da biz unutmadık. Arşiv ortada. Yerel Basında KDZ. Ereğli-Devrek yolu ile ilgili çıkan haberler yukarıdadır. Herhalde 2018 yılında değiliz.

Soruyoruz Ereğli-Devrek karayolu ne zaman bitecek. Yoksa henüz 2018 yılına girmedik mi? Bitecek bitecek diye halkı kandırmak doğrumu? Bir de halk arasında konuşulan bu yolun maliyetin çok üstünde bir firmaya verildiği, firmaya bunun karşılığı Zonguldak Merkezde Cami yapması istendiği, firmanın cami inşaatına başladığı bir müddet sonra ödenek alamayınca yolu ve camiyi durdurduğu, bunun üzerine TOKİ’nin ve devletin diğer kaynaklarının devreye sokularak Cami inşaatının bitirilmeye çalışıldığı yaygın şekilde konuşulmaktadır. Camii inşaatına başlayan firma zaten gönüllü olarak bu camiyi yapmış olsaydı kendi parasını hazırlar ve şartlar ne olursa olsun inşaatı yarım bırakmazdı. Bu da sanki iddiaların doğru olduğunu bize göstermektedir.

Dolayısıyla şimdi soruyoruz. Bu konuşulan iddia doğru mudur.? Doğruysa fazladan bir müteahhide kazandırılan para ne olacak? Geri alınacak mı? Yolun maliyeti kaça geliyor? Bu konuda iktidar partilerinden bir açıklama bekliyoruz. İddia Doğru mu ?, Değil mi?”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER