17:19 - OFLUOĞLU VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
17:10 - ÜÇ MAYMUNU OYNAYANLAR!
17:08 - BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR
17:07 - GELECEK PARTİSİ GENÇLİK KOLLARINA ATAMA YAPILDI
17:06 - AVCI EĞİTİM VE SAĞLIK YATIRIMLARINI AÇIKLADI
17:05 - PARK ALANINI İNCELEDİLER
17:03 - YALÇIN: MAALESEF İLİMİZ EMEKLİLER KENTİ OLDU
17:01 - 6. DEFA BİTİM TARİHİ DEĞİŞTİ
16:59 - TURHAN: PAZARDA ATEŞ VAR!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 81 ilin valisi ile video konferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Mart ayından bu yana Türkiye’de de etkisini sürdüren Koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da katılırken, Vali Mustafa Tutulmaz, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu 81 il Valimizle video konferans yöntemiyle koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri ve yürütülen denetim faaliyetlerini değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 81 ilin valisi ile yaptığı toplantıda; Koronavirüs salgını ile ilgili değerlendirmede bulunurken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çerçevesinde, şehirlerdeki mevcut durum, hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları, alınan yeni tedbirler ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklardaki denetimler değerlendirildi.
Sokağa çıkma kısıtlamaları, uygulamaya konulan yeni tedbirler ve denetimlerin ele alındığı toplantıda Süleyman Soylu, vatandaşların kalabalık halde bulundukları otogar, pazar yeri, alışveriş yerleri, toplu ulaşım araçları, park ve bahçeler, ana cadde ve bulvar gibi yerlerde denetimlerin tavizsiz yapılmasını istedi.