SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SOYLU, VALİLER İLE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ GÖRÜŞTÜ

SOYLU, VALİLER İLE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ GÖRÜŞTÜ
Bu haber 08 Aralık 2020 - 17:02 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 81 ilin valisi ile video konferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Mart ayından bu yana Türkiye’de de etkisini sürdüren Koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da katılırken, Vali Mustafa Tutulmaz, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu 81 il Valimizle video konferans yöntemiyle koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri ve yürütülen denetim faaliyetlerini değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 81 ilin valisi ile yaptığı toplantıda; Koronavirüs salgını ile ilgili değerlendirmede bulunurken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çerçevesinde, şehirlerdeki mevcut durum, hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları, alınan yeni tedbirler ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklardaki denetimler değerlendirildi.

Sokağa çıkma kısıtlamaları, uygulamaya konulan yeni tedbirler ve denetimlerin ele alındığı toplantıda Süleyman Soylu, vatandaşların kalabalık halde bulundukları otogar, pazar yeri, alışveriş yerleri, toplu ulaşım araçları, park ve bahçeler, ana cadde ve bulvar gibi yerlerde denetimlerin tavizsiz yapılmasını istedi.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER