SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN: SİZİN ADINIZA BİZ SESİMİZİ YÜKSELTTİK

ERKMEN: SİZİN ADINIZA BİZ SESİMİZİ YÜKSELTTİK
Bu haber 15 Aralık 2020 - 17:12 'de eklendi ve 133 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen,  bir kaç gün önce hükümet aldığı kararla Elektrik Dağıtım Şirketlerinin yapacakları özel harcamaları adı altında tüketicilerin faturasına 5 yıl süre ile ek bir yük getirilmesi konusundaki açıklamalar üzerine, bu yanıştan geri dönüldüğünü söyledi.

Erkmen konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti.  

“Herkes siyasi anlamda değişik partilere oy verebilir. Çünkü bu demokrasinin sonucudur. Bu anlamda herkesin tercihi başımızın üstündedir.

Burada özellikle iktidar partilerine oy veren vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bir kaç gün önce hükümet aldığı kararla Elektrik Dağıtım Şirketlerinin yapacakları özel harcamaları (Temsil Ağırlama, Noter masrafı, Dernek aidatı, konaklama, seyahat masrafı, Reklam ve İlan Masrafları v.b) tüketicinin faturasına 5 yıl süreyle daha yansıtılabileceği yönünde karar almış ve millet bunlar kalkacak diye beklerken süreyi uzatmıştı.

Bu durumu ilk olarak bizler eleştirmiş ve İYİ Parti Zonguldak Teşkilatı olarak yaptığımız basın duyurusu ile kamuoyuna açıklamıştık. Bugün alınan yeni kararla bu yanlıştan vazgeçildi ve uygulamaya son verileceği açıklandı. Burada muhalefetin rolü ortaya çıkıyor.

İşte bu açıdan iktidara oy veren hemşerilerimize sesleniyorum.  Belki sizin izlediğiniz kanallarda ve gazetelerde bu habere hiç yer verilmedi bu yüzden haberiniz olmadı. Sizin adınıza biz sesimizi yükselttik. Halbuki muhalefetin her söylediği yıkıcı eleştiri değildir. İşte kamuoyunun önüne böyle bir konu getirilmesi ve herkesin sesini yükseltmesi iktidara geri adım attırdı. Onun için gelin hükümetin her yaptığına doğru veya her yaptığına kötü gözle bakmayalım. Unutmayalım hepimiz sonunda birer tüketiciyiz. Atılan her yanlış adımdan geri dönülebilir. Bakın Köprü ve Otoyollara yabancı para cinsinden ödemeler hepimizin cebinden çıkıyor. Bunlar TL. ye çevrilip Ocak ayında sabitlense bundan doğacak gelir her haneye girdi olarak refah seviyesine katkı olacaktır. Dolayısıyla gelin bu yanlışları yapan iktidara sizde eleştiri olarak sesinizi yükseltirseniz göreceksiniz pek çok yanlışı geri aldırma şansı olacaktır. Yalnız muhalefete değil sizlere de büyük görev düşüyor. Bu memleket bizim. Üç beş kişiye sağlanan menfaate karşı çıkıp memleketimizin kaynaklarını halkımız için kullanalım. Unutmayın ki sizler yanlışlar karşısında sesinizi yükseltmezseniz yaptığımız doğrudur diyen bir iktidarı sessiz kalarak, yapılan yanlışları destekleyen bir konumda olursunuz. Onun için doğru ya doğru, yanlışa yanlış diyebilmek demokrasilerde hepimiz için olmazsa olmazımızdır. Ülke hepimizin. Sorumluluk hepimizin. Takdir sizin”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER