SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GELECEK PARTİSİ’NDE SULAR DURULMUYOR

GELECEK PARTİSİ’NDE SULAR DURULMUYOR
Bu haber 22 Aralık 2020 - 16:43 'de eklendi ve 120 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Zonguldak il yönetiminde bir süreden beri devam eden sıkıntıların ardından il Başkanı Hikmet Aydın Pazartesi günü istifa ettiğini açıklamış ve Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Birimlerde alacağı görev nedeniyle istifa ettiği öğrenilmişti.

Gelecek Partisi’nde Çaycuma ilçesi için de Genel Merkez’ce “ya devam, ya da görevden alınma yazısı” gelebilir.

Partinin kuruluşundan beri gerek il yönetiminde, gerekse Çaycuma ilçe Başkanlığı’ndaki kavgalar Genel Merkeze kadar taşındığı, geçen hafta Genel merkezce hem il Başkanı Hikmet Aydın’ı ve hem de Çaycuma ilçe Başkanı Şenol Cin’i Ankara’ya çağırdığı, haklarındaki iddialarla ilgili sorular sorulduğu bu hafta Genel Merkezce Zonguldak Gelecek Partisi il ve Çaycuma ilçe yönetimini ya görevden alacağı, ya da göreve devam kararı vereceği tahmin ediliyor.

Gelecek Partisi kurulduğundan beri il başkanı ve Çaycuma ilçe başkanı arasındaki kavga durmak bilmezken, parti tabanında da huzursuzluk yarattığı biliniyordu.

Gelecek Partisi Genel Merkezi il ve Çaycuma teşkilatı görevden alınmaz ise il yönetiminden birçok yöneticinin ve bazı ilçe başkanlarının da istifa edeceği tahmin ediliyor.

Gelecek Partisi “Zonguldak’ta ya varım” diyecek, ya da “partinin tabelası dursun ama Gelecek Partisi’nin kendisi meydanlarda olmasın, tabanına kulak vermesin” diyecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER