SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SİYASİ PARTİLERDE NELER OLUYOR?

SİYASİ PARTİLERDE NELER OLUYOR?
Bu haber 22 Aralık 2020 - 16:41 'de eklendi ve 71 views kez görüntülendi.

Son zamanlarda bazı siyasi partiler icraatları ile gündeme geleceğine, belden aşağı icraatları ile gündeme gelmeye başladı.

Bir süre önce MHP’deki bayanların bazılarının belden aşağı icraatları gündeme gelmesi MHP tabanında büyük rahatsızlık yaratmıştı.

MHP il ve ilçe başkanları kamuoyuna bir açıklama yaptı, “Partide yaşanan olayların partimizle ilgisi yoktur. Cereyan eden ahlaksız olaylar bireysel suçtur, bu tür olaylar partiyi bağlamaz, kişilerin yaptıkları kendilerini bağlar” diye kamuoyuna açıklama yapmaları acaba partiyi temize çıkarttı mı?

Şimdi il ve ilçe başkanlarına soruyoruz?

Bu kamuoyunda konuşulan belden aşağı cereyan eden olaylarla ilgili sizler ne yaptınız?

Olayın üzerine gittiniz mi?

İsmi geçen kişileri partiden ihraç ettiniz mi?

CHP’de de son günlerde Türkiye genelinde bu tür olaylar gündeme geliyor. CHP’de de bazı illerde taciz olayları gündeme gelirken, Zonguldak’ta da aktif görevde olan bazı insanların da geçmişte bu tür olaylarla gündeme geldiler. Şu anda bazı görevli insanlar da gündemde.

Akla şu soru geliyor;

Acaba CHP üzerinden bir algı operasyonu mu yapılmak isteniyor!

Türkiye’nin acı bir sorunu, bu zamanın da bazı siyasetçiler “bir kereden bir şey olmaz” diyen siyasetçileri de biz biliyoruz.

CHP’de il Kadın Kolları Başkanı Merve Kır geçtiğimiz ay “25 Kasım Kadına Şiddete Hayır Günü” dolayısı ile yaptığı basın açıklamasında, bazı ilçe ve beldelerdeki bazı evlerde yaşanan uygunsuz olayları gündeme getirmesi, o ilçe ve beldedeki bir çok insanı zan altında bırakmış, gerek Türkiye genelinde, gerekse yurt dışından birçok kişi CHP Genel Merkezi’ne Merve Kır ile ilgili şikayetler yapılmıştı. Herkes konuşurken, bir şeyler söylerken neyin nerelere gideceğini iyi bilmeliler.

Sonuç olarak;

Bu tür olaylar MHP ve CHP’de cereyan etmiyor. Tüm partilerde bu tür olaylar var, yok diyen yalan söyler. Bizler biliyoruz ki; koltuklara oturanlar önce sekreter ve beraber çalışacakları, kendi fikirlerine göre dizayn ediyorlar.

Bazı kurumlara, özel sektöre alınanları, nasıl alındıklarını da biliyoruz.

Bundan 2-3 sene önce bir iş merkezine alınan güvenlikçi bayanların kimler tarafından, nasıl alındıklarını da biliyoruz. Aracı olan bir bayanın da, sonradan olaylar meydana çıkınca birileri tarafından devletin bir kurumuna nasıl alındığını da biliyoruz!

Bazı partilerde Merkez ilçe ve ilçelerdeki başkanların içki masalarında çek-senet ve neleri pazarladıklarını da biliyoruz, milleti nasıl dolandırdıklarını da biliyoruz!

Bu tür ahlaksız olayları duyan dürüst kişilikli bayanlar da son zamanlarda partilerden kaçar oldular.

Ne yönetimlere girmeyi, ne de partilere gitmekten çekinir oldular.

Siyasi partiler kendilerine bir çeki düzen vermeliler.

Bu şehir neleri gördü ve görecek de.

En yakın arkadaşının eşini baştan çıkaran, meslektaşının kocasını kahrından Zonguldak’ı terk ettiren, baba parası ile villasında alemler, gurup partisi yaptığını da, yıktığın ve halada yıkmaya devam ettiğin yuvaları İstanbul, Ankara’da saunalarda geyşalara masajlar yaptırdıklarını da biliyoruz.

Eski bir yetkili bürokrat milletin müteahhitleri nasıl tefe ağına düşürüp iflas ettirdiklerini, hovardalığa gittiğinde bazı yakın dostlarına, “beni iki saatte bir arayın ki başıma bir şeylerin gelmediğinden haberiniz olsun” diyen beyzadeyi de biliyoruz, ama biz bu tür insanlar için “Allah’ından bulsun” diyoruz.

Yazmıyoruz, susuyoruz ama her geçen gün bu tür pislikler kamuoyunda konuşulunca yazmak zorunda kalıyoruz.

Yakın zamanda akçeli işleri, dolandırılan insanları siyasi koltukları çıkarları için kullananları da kaleme alacağız.

***

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

Sezon başladı ve bitecek, Zonguldak Kömürspor yönetiminde henüz ağlama bitmedi.

Geçen hafta takım Kahramanmaraş ve Manisa deplasmanına gidecek bakıyorsun Yönetici A.Ş. Başkanı, “Para yok takım deplasmana gidemeyecek” diye ağlamaya, bir gün sonra da Romanya’dan Kilimlili bir iş insanı deplasman masraflarını karşılıyor.

Takım deplasmanlara gidiyor yönetimdeki insanlar ne yapıyor!

İyi ki yönetiminizde bir Lütfü Aydın’ınız var, o da olmasa futbolculara ne maaş, ne de prim veremeyeceksiniz.

Yapamıyorsanız bırakın gidin!

Şehrin takımının arkasında Vali, Belediye Başkanı, iş insanları olmazsa bu takım yürümez.

Neden bu takıma kimse yardım etmiyor hiç düşündünüz mü?

Ağlayacağınıza bırakın gidin. Takıma sahip çıkacak birileri çıkar. Her gün önce takıma gelen paraların nerelere gittiğini bir açıklayın kamuoyuna Sayın Hakan başkan ve defterleri tutan muhasebeci!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER