SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“UNUTMAYALIM KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR”

“UNUTMAYALIM KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR”
Bu haber 14 Ocak 2021 - 16:34 'de eklendi ve 380 views kez görüntülendi.

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Kilimli’de kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kan bağış kampanyasına; Kozlu ve Kilimli Kaymakam Vekili Hüseyin Ergi, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanımız Burhan Sezgin, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Üstün de destek verdi.

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, “Unutmayalım kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır” hatırlatması yaparak,  “Kilimli’de düzenlemiş olduğumuz kan bağışımıza desteklerinden dolayı Kozlu Kaymakamımız ve Kilimli Kaymakam Vekilimiz Hüseyin Ergi Beyefendiye, Kilimli Belediye Başkanımız Kamil Altun Beyefendiye, Gelik Belediye Başkanımız Burhan Sezgin Beyefendiye ve İlçe Jandarma Komutanımız Mehmet Üstün Beyefendiye teşekkür ediyorum. Unutmayalım kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bağışlamış olduğunuz 1 ünite Kan 3 Can Doğaya da 1 Fidan olarak geri dönmektedir.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER