SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ’DEN ALAN’A ZİYARET

İYİ PARTİ’DEN ALAN’A ZİYARET
Bu haber 21 Ocak 2021 - 16:29 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ve İYİ Parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar çeşitli ziyaretler için geldiği Zonguldak’ta Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı da ziyaret ettiler.

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen ve partililerle birlikte Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı ziyaret eden Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ve İYİ Parti Samsun milletvekili Bedri Yaşar’a madenci heykeli ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Belediye Başkanı Ömer Selem Alan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi verdi.

İYİ Parti Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’da Zonguldak Belediyesini ziyaret etmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER