SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZEKİ TOSUN İLE ‘DEVAM’

ZEKİ TOSUN İLE ‘DEVAM’
Bu haber 26 Ocak 2021 - 16:57 'de eklendi ve 292 views kez görüntülendi.

Pandemi sürecinde Türkiye genelinde ertelenen kongrelerin yeniden yapılması ile birlikte AK Parti Zonguldak il kongresi 8 Şubat 2021 Pazartesi günü Site Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Kongreye AK Parti Genel Merkezi’nden ve bazı Bakanların da katılım olacağı tahmin ediliyor.

Uzun süredir Zonguldak kamuoyunun çok merak ettiği, AK Parti il kongresi 8 Şubat Pazartesi günü yapılacak. 2 dönem il başkanlığı yapan ve halen mevcut il Başkanı Zeki Tosun’un bu kongrede tek aday olarak seçime gireceği de kesinlik kazanmış oldu.

AK Parti’de il Başkanı belli olurken, kamuoyunun çok merak ettiği 40 kişilik yeni il yönetiminde kimlerin olacağı, yeni yönetimi Zonguldak milletvekilleri, Belediye başkanları ve il Başkanı Zeki Tosun ile birlik ve beraberlik içinde, iyi bir yönetim yapılacağı tahmin ediliyor.

Yeni yapılacak AK Parti il yönetimi 30 kişiden, 40’a çıkması yeni yönetimde yeni isimler, yeni yüzler olacağı gibi eski yönetimden bazı isimler de liste dışı kalacak veya eski yönetimden kendi isteği ile yeni oluşacak yönetimden affına isteyecek kişiler de olacaktır.

8 Şubat’ta yapılacak il kongresi ile seçilecek yeni yönetim ve il Başkanı Zonguldak’a hizmet için daha çok çalışarak, şehrin bekleyen birçok sorunlarını gidermek için elleri güçlü vaziyette milletvekilleri ile Belediye başkanları ile birlikte Ankara’ya daha güçlü bir şekilde Zonguldak için bakanlıklardan projelere destek isteyebilirler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER