SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN’DAN KONGRE TEŞEKKÜRÜ

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN’DAN KONGRE TEŞEKKÜRÜ
Bu haber 09 Şubat 2021 - 16:54 'de eklendi ve 366 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun, 8 Şubat 2021 Pazartesi günü Site kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 7’nci olağan kongreye katılanlara teşekkür etti.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun yayınladığı teşekkür mesajında;

“AK Parti 7’nci olağan il kongremiz, birlik ve beraberlik içinde coşkulu bir katılımla spor salonunda gerçekleştirilmiştir.

Kongremize Video Konferansla katılarak bizleri heyecanlandıran, 2023 hedeflerimizde bizlere yol gösteren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Kongremize bizzat katılan, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Hayati Yazıcı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yahya Çelik, Önceki dönem Samsun Milletvekilimiz ve Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, Ak Parti Bartın Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç,  Zonguldak Koordinatörümüz ve Kastamonu Milletvekilimiz Metin Çelik, Zonguldak Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Önceki dönem Milletvekillerimiz Fazlı Erdoğan, Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, AK Parti Düzce İl Başkanımız Mustafa Keskin, Karabük İl Başkanımız İsmail Altınöz ve Bartın İl Başkanımız Turhan Kalaycı, Önceki dönem İl Başkanlarımız Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Önceki dönem Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri ilçe ve belde başkanlarımız, saygıdeğer halkımız ve delegelerimiz bizleri onura etmişlerdir.

Kongremize katılan Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Olmak Üzere tüm katılımcılara, Kongremizin yapıldığı salonun düzenlenmesinde gece gündüz çalışan emek veren tüm gençlerimize ve Zonguldak halkına şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum.

Daha önceki yönetimlerde birlikte çalıştığım, yeni yönetimde görev almayan dava ve yönetim kurulu arkadaşlarıma da teşekkür ediyor, Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma da hoş geldiniz diyor İnandığın Yolda Yürü diyerek Zonguldak için Elele, omuz omuza çalışmayı hedefliyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER