SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN’DAN, YAZICI VE KILIÇ’A ZONGULDAKSPOR FORMASI

ALAN’DAN, YAZICI VE KILIÇ’A ZONGULDAKSPOR FORMASI
Bu haber 09 Şubat 2021 - 16:48 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Zonguldak’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı ile 24. Dönem Samsun Milletvekili, Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı da ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Yazıcı ve Kılıç’la bir süre sohbet eden Başkan Dr. Alan, Zonguldak’ın simgesi Madenci Heykeli ile şehit madencilerin isimlerinin yazılı olduğu Zonguldak Kömürspor formalarını konuklarına takdim etti.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir süre sohbet edip, Zonguldak’ta yapımı devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER