12:23 - OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU ZONGULDAK VALİLİĞİ’NE ATANDI
12:22 - SEVİLEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ MERKEZE ALINDI
12:21 - ZONGULDAK’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
13:00 - ANKARA’DA ZONGULDAK HATIRASI
17:10 - BALBALOĞLU YEREL SEÇİME DİKKAT ÇEKTİ
17:08 - EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ ZONGULDAK’A VEDA ETTİ
14:49 - ZONGULDAK’A SİNAN ERGEN ATANDI
14:47 - BİR YILDIZ KAYDI ZONGULDAK’TAN
15:01 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’I BAKIM VE YATIRIMLARIYLA AYDINLATTI
17:32 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’TAKİ YATIRIMLARINI 2,5 KATINA ÇIKARDI
AK Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Zonguldak’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı ile 24. Dönem Samsun Milletvekili, Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı da ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Yazıcı ve Kılıç’la bir süre sohbet eden Başkan Dr. Alan, Zonguldak’ın simgesi Madenci Heykeli ile şehit madencilerin isimlerinin yazılı olduğu Zonguldak Kömürspor formalarını konuklarına takdim etti.
Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir süre sohbet edip, Zonguldak’ta yapımı devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verdi.