SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN MAZBATASINI ALDI

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN MAZBATASINI ALDI
Bu haber 12 Şubat 2021 - 16:38 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak il Başkanlığı’nın 8 Şubat Pazartesi günü yapılan ve tek liste ile gidilen 7’nci olağan kongre sonrasında yeniden seçilen il Başkanı Zeki Tosun ve yeni yönetim mazbatasını aldı.

Yeni il yönetim kurulu ve AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’in de katılması ile mazbatasını alan Zeki Tosun, “Geçtiğimiz Pazartesi günü yedinci olağan kongremizi yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Kongremize video konferansı ile katıldı. Tüm partilerimizin katılımıyla coşkulu bir kongre yaptık. Bugün de Mazbatamızı almak için partililerimizle adliye geldik.  Öncelikle yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  2023’e kadar Zonguldak’a hizmet vereceğiz. Genç ve dinamik bir yönetimimiz var. Yeni yönetim ile birlikte Zonguldak’ta güzel çalışmalar ve projeler üreterek hizmet vereceğiz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER