SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KOZLU’DA KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

KOZLU’DA KRİZ MASASI OLUŞTURULDU
Bu haber 12 Şubat 2021 - 16:41 'de eklendi ve 114 views kez görüntülendi.

Zonguldak ve ilçelerinde de etkili olması beklenen kar yağışı ile birlikte Kozlu Belediyesi, kar yağışından olumsuz etkilenmemek amacı ile kriz masası oluşturdu.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Belediye bünyesindeki tüm birimlerle toplantı yaptı.

Bölgemizde beklenen kar yağışı nedeniyle yaşanması muhtemel olumsuz durumlara karşı kriz masası oluşturuldu.

Birim amirleriyle toplantı düzenleyen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, kar yağışının olumsuz etkilerine karşı vatandaşlarımızın mağdur duruma maruz kalmaması amacıyla 7/24 çalışma talimatı verdi.

Karla mücadele, su arızaları, ulaşım hizmetleri ve sosyal hizmetlerde teyakkuza geçen Kozlu Belediyesi, bölgemizde beklenen kar yağışına karşı oluşturulan kriz masasına bağlı birimlerin vatandaşlarımızla irtibatını en üst seviyeye çıkarttı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER